WPISOWE 0 zł

do końca promocji pozostało

Rekrutacja

Filologia germańska

Dziekan Wydziału Nauk Prawnych i Społecznych

dr Anna Zbaraszewska

 

Prodziekani Wydziału nauk Prawnych i Społecznych

dr Magdalena Bankiewicz

dr Renata Komorowska-Iluk

 

Uprzejmie informujemy, że interesanci będą przyjmowani WYŁĄCZNIE w podanych terminach i godzinach.

 

 

 

Dyrektor Studium Języków Obcych

dr Anna Gapińska

dyżury:

piątek 11.30 - 13.00 pok. 119 ul. Bułgarska 55

sobota (daty i godziny będą podawane na bieżąco)

 

Opiekunowie poszczególnych grup studenckich:

I rok – dr Zofia Moros-Pałys

II rok - dr Ryszard Spodzieja

III rok – dr Zofia Moros-Pałys

 

Studenci III roku

WARUNKI PRZYSTĄPIENIA DO EGZAMINU DYPLOMOWEGO:

I. Indeks należy złożyć w Dziekanacie do zaliczenia po uzyskaniu wszystkich wpisów ocen z zaliczeń, egzaminów i repetytorium dyplomowego. Wszystkie dokumenty należy złożyć w Dziekanacie dwa tygodnie przed planowanym terminem egzaminu dyplomowego.II. W dziekanacie należy złożyć 5 szt. zdjęć dyplomowych - identyczne zdjęcia o wymiarach 45x65 mm w podpisanej kopercie (imię i nazwisko, kierunek studiów, tryb studiowania). Ponadto należy uregulować opłatę za wypromowanie studenta (gotówką w Kwesturze).

ODBIÓR DYPLOMU:

Dziekanat WSPiA wystawia dyplom do 30 dni od daty złożenia (z wynikiem pozytywnym) egzaminu dyplomowego. Odbiór dyplomu w godzinach urzędowania Dziekanatu. Przy odbiorze dyplomu należy zdać legitymację studencką oraz kartę obiegową.WIRTUALNY DZIEKANATAby zalogować się do systemu należy wejść na stronę http://www.edziekanat.wspia.poznan.pl/w polu login wpisać: inicjały oraz nr albumu (np. dla danych: Jan Kowalski nr albumu 12315/P/NS login jest następujący: jk12315)w polu hasło wpisać: nr peselPo zalogowaniu zalecamy zmianę hasła.

Instrukcja obsługi programu „Wirtualny dziekanat”-pobierz plik

nt logo wagr logo icbs pce cme logo mieszko mumula radio wyspa domsportowca justspeak lech biznes ODN Mieszko logo gotowe

Bądź bliżej spraw Uczelni

Strona może wykorzystywać informacje zapisywane za pomocą plików cookies. Więcej informacji